Naturfood Csokis áfonya
Étcsokoládéval bevont, aszalt, édesített vörös áfonya. Elsősörban magában, csemegeként ajánljuk a fogyasztását.
Összetevők – Naturfood Csokis áfonya
Étcsokoládéval bevont, aszalt, édesített vörös áfonya: 34 % ((étcsokoládé 65% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), vanília aroma), aszalt, édesített vörös áfonya 35 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), sűrítőanyag (gumiarábikum)).
Joghurt ízű fehér csokoládéval bevont, aszalt, édesített vörös áfonya: 33% ((fehér csokoládé 65% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, laktóz, sovány tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), vanília aroma), aszalt, édesített vörös áfonya 35 % (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), sűrítőanyag (gumiarábikum), joghurt aroma)).
Tejcsokoládéval bevont, aszalt, édesített vörös áfonya: 33% ((tejcsokoládé 65% (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, tejsavópor, laktóz, emulgeálószer (szójalecitin), vanília aroma), aszalt, édesített vörös áfonya (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj), sűrítőanyag (gumiarábikum)).
További hatóanyag információk
Étcsokoládéval bevont vörös áfonya – klasszikus ízkombináció
A Naturfood Csokis Áfonya étcsokoládéval bevont, aszalt vörös áfonyadarabokból áll, amelyek intenzív csokoládéízt és kellemesen édes gyümölcsös ízt kínálnak. Az étcsokoládé gazdag kakaótartalma harmonikusan egészíti ki az áfonya enyhén savanykás aromáját. A vörös áfonya természetes tápanyagokban gazdag, a népi gyógyászatban pedig régóta ismert jótékony hatásairól, különösen antioxidáns- és vitaminforrásként. Az étcsokoládéban található kakaómassza szintén támogatja a szervezet vitalitását és javítja a közérzetet.
Joghurtos fehércsokoládéba burkolt vörös áfonya – lágy és krémes élvezet
A joghurtos ízű fehércsokoládéval bevont vörös áfonya a klasszikus csemege különleges változata. A krémes fehércsokoládé joghurtos aromája lágy ízt ad az aszalt gyümölcsnek, amit a vörös áfonya édes-savanykás íze tesz teljessé. A fehércsokoládéban található tejpor és laktóz természetes édességet kölcsönöz, így ellenállhatatlan finomsággá teszi a falatokat.
Tejcsokoládéval bevont vörös áfonya – klasszikusan lágy csokoládés falatok
A tejcsokoládéval bevont vörös áfonya a csokoládérajongók kedvence, hiszen a selymesen édes tejcsokoládé tökéletesen harmonizál a vörös áfonya gyümölcsösségével. A tejcsokoládéban lévő kakaóvaj és tejsavópor selymes textúrát biztosít, amely minden harapással megörvendezteti az ízlelőbimbókat. Az áfonyadarabok természetes rosttartalma és a csokoládé édes íze együtt gondoskodik a kiegyensúlyozott ízélményről.
A vörös áfonya hagyományos felhasználása
A vörös áfonya az északi népek egyik legkedveltebb gyümölcse, amelyet már régóta alkalmaznak az egészséges életmód részeként. Az aszalás során megőrzött tápanyagok, például az antioxidánsok és a C-vitamin, hozzájárulnak a szervezet vitalitásának fenntartásához. A vörös áfonya nemcsak önmagában, hanem különféle sütemények és édességek alapanyagaként is népszerű.
Csokoládé és áfonya – a tökéletes párosítás
A Naturfood Csokis Áfonya változatos ízkombinációival mindenki megtalálja a kedvencét. Legyen szó étcsokoládéról, tejcsokoládéról vagy joghurtos fehércsokoládéról, a vörös áfonya kellemes savanykás-édes íze remekül kiegészíti a csokoládé gazdag aromáját. Ez a csemege ideális desszert vagy napközbeni nassolnivaló lehet azok számára, akik egészséges és ízletes falatokra vágynak.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.