PalmFood – CocoFood kókuszolaj
100%-ban finomított, nem hidrogénezett kókuszolajból készült zsiradék.
Kiváló sütéshez, főzéshez. Jól hevíthető, többször is újrahasznosítható. A feldolgozott terméknek nincs kókusz aromája, így az ezzel készülő termékek ízvilágát nem befolyásolja. Nehezen oxidálódik. Magas a laurinsav tartalma. Vajat, margarint, étolajat helyettesíthetünk vele. Sütemények tészták, muffinok, szendvicskrémek kitűnő hozzávalója.
Transzzsírsav tartalma max. 2%
Tárolás: +15C és +20C közötti hőmérsékleten, lezárt csomagolásban, nedvességtől védett helyen.
További hatóanyag információk
A kókuszolaj sokoldalúsága
A PalmFood – CocoFood kókuszolaj egyedi sokoldalúságával hívja fel magára a figyelmet a konyhában és azon kívül is. Az ázsiai ételek rajongóitól kezdve a reformkonyha szerelmeseiig, mindenki megtalálja benne a számítását. Gazdag laurinsav tartalma révén nemcsak a sütési és főzési igényeket, hanem a természetes testápolási rutinokat is támogatja. A bőrünkkel érintkezve hipoallergén hatása megnyugtatóan hat a legérzékenyebb bőrre is.
Laurinsav hatása és előnyei
A kókuszolaj különösen gazdag laurinsavban, egy közepes láncú zsírsavban, amelyről ismert, hogy hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez. E vegyület természetes antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek megóvni az egészséget a mindennapokban. Emellett a laurinsav könnyen emészthető, így gyors energiaforrást biztosíthat az aktív életmód kedvelőinek.
Egészséges zsiradék a konyhában
A kókuszolaj remekül helyettesíti a hagyományos sütési és főzési zsiradékokat, mint amilyen a margarin vagy az étolaj. Finomított formája miatt nem hagy kókusz-aromát az elkészült ételeken, ezért bátran használható különféle fogásokhoz, az édes süteményektől a sós előételekig. Magas hőállósága miatt ideális választás sütéshez, mivel nem változtatja meg a hő hatására az ízét vagy állagát.
Tápláló választás a mindennapokra
A PalmFood – CocoFood kókuszolaj nemcsak az ízek világában, hanem az egészséges életmód kialakításában is fontos szerepet játszhat. A transzzsírsavakkal szemben kitűnik alacsony transzzsírsav tartalmával, ami csupán 2%, így nyugodt szívvel választhatjuk a mindennapi táplálkozásunk során. Emellett az olaj antioxidáns tulajdonságai segíthetnek megóvni a szervezetünket a szabad gyökök káros hatásaitól.
Tartós és praktikus tárolás
A kókuszolaj helyes tárolása elősegíti annak hosszú élettartamát és minőségének megőrzését. Ajánlott +15C és +20C közötti hőmérsékleten tárolni, lezárt csomagolásban, távol a nedvességtől. Megfelelő tárolás mellett sokáig megőrzi frissességét és természetes előnyeit, így mindig készen áll a konyhai vagy szépségápolási felhasználásra.
Következtetés
A PalmFood – CocoFood kókuszolaj sokoldalúsága és egészségmegőrző tulajdonságai révén nélkülözhetetlen eleme lehet az egészségtudatos háztartásoknak. Legyen szó sütésről, főzésről, vagy természetes szépségápolásról, ez a tiszta, finomított kókuszolaj minden igényünket kielégítheti, miközben támogatja az életminőség javítását.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.