Szállítási információk

19.990 Ft felett a szállítás ingyenes!

  • GLS Csomagautomata: 990 Ft 
  • GLS CsomagPont: 990 Ft
  • GLS futárszolgálat: 1.490 Ft
  • MPL Csomagautomata: 890 Ft
  • MPL CsomagPont: 990 Ft
  • MPL Postán maradó: 990 Ft
  • MPL futárszolgálat: 1.190 Ft

Szállítási határidők

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-3 munkanapon belül átadjuk a GLS, MPL vagy Foxpost részére kiszállításra, ill. személyes átvehetőek üzletünkben. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük, a várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk Önt.

Átvételi és szállítási lehetőségek

Egy rendelés termékeinek maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-ként 990 Ft szállítási költséget számolunk fel. Csomagautomatában és CsomagPontra 20 kg-nál nehezebb csomagot nem lehet kérni.

Figyeljen a kedvezményekre!

Amennyiben kupont vagy pontot vált be, az kedvezményként csökkenti a kosár végösszegét. A kosár végösszegének a kedvezmények levonása után is el kell érnie a ingyenes szállítási értékhatárt, ellenkező esetben a szállítási költség felszámolásra kerül.

Személyes átvétel Üzletünkben

A rendelés előzetes értesítés után az alábbi címen lévő üzletünkben vehető át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át. Üzletünkben történő átvételkor bankkártyás fizetés is lehetséges!

Személyes vásárlás megrendelés nélkül

77 m2-es új üzletünkben vitaminok, naturkozmetikumok és reformélelmiszerek széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat. Üzletünkben lévő árak a ProVitamin webáruházban feltüntetett árakkal azonos, így rendelés nélküli személyes vásárlás esetén a termékek a ProVitamin webáruházban feltüntetett árakkal kerülnek értékesítésre.

VitaminBolt.hu

Üzletünk és 900 m2-es logisztikai központunk az Alpha-Zoo / Alpha-Vet főépületében található:

 

Információs oldalaink:

További információk