Fűszerész sültcsirke fűszerkeverék
A Fűszerész termékek adalékanyag és tartósítószer mentes fűszerek és fűszerkeverékek.
Felsorolásként néhány fűszernövény:
Acsalapu, aggófű, árnika, ánizs, bazsalikom, cickafark, csikófark, csombormenta, fahéj, fehér fagyöngy, fehér üröm, fekete nadály, kakukkfű, kapor, kálmos, kamilla, kankalin, kömény, kurkuma, kutyabenge kéreg, lestyán, libapimpó, majoranna, martilapu, ricinus, rozmaring, sáfrány, sédkender, sóskaborbolya, szappanfű, szarkaláb, szennalevél, szurokfű, tüdőfű, varádics, vérehulló fecskefű, aloe vera, édesgyökér, izsóp, ginzeng, oregano, petrezselyem, szegfűszeg, tárkony, zeller, zsálya, borsmenta, citromfű, csalánlevél, csipkebogyó, édeskömény, málnalevél, palástfű.
Ajánlott adagolás
A megfelelő hatás érdekében javasoljuk az igény szerinti mennyiség alkalmazását, mely lehetőséget nyújt az egyedi ízlés kielégítésére. Így az ízek harmonikus egységet képeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a sültcsirke minden falatához.
Hatóanyagok
A keverék értékes összetevői közé tartozik a kurkuma, amely világszerte ismert jótékony tulajdonságai miatt, továbbá a rozmaring, amely frissességet és karakteres ízt kölcsönöz ételeinknek.
Összetevők
A Fűszerész sültcsirke fűszerkeverék harmonikus kompozíció, amely tartalmazza a természetes fűszernövények színes keverékét. A kiváló eredmény a gondosan válogatott és ellenőrzött alapanyagoknak köszönhető.
További hatóanyag információk
Az összetevők történelmi jelentősége
A Fűszerész sültcsirke fűszerkeverék nem csupán egy gasztronómiai különlegesség, hanem az évezredek során felhalmozott tudás és bevált receptúrák egyvelege. Az emberek ősidők óta használják ezeket a fűszereket, hogy ételeik ne csak ízletesek, hanem táplálóbbak is legyenek. A kurkuma például, amelyet számos kultúrában az „élet aranyának” neveznek, fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben, miközben emeli az étel színét és ízét.
Jótékony hatások és kulináris élvezet
A rozmaring, amely az egyik fő összetevő, régóta ismert az aromaterápiában és a kulináris világban egyaránt. A fűszerkeverék pompás ízvilága nemcsak az ételek élvezeti értékét növeli, hanem hozzájárul a mindennapok kiszolgálásához azáltal, hogy olyan összetevőket tartalmaz, melyek az emésztést is segíthetik. A kakukkfű, a kurkuma és a bazsalikom olyan kombinációt alkotnak, amely nemcsak a gyomrot kényezteti, hanem az egész szervezet számára pozitív hatással lehetnek.
Természetes összetevők gazdag tárháza
A fűszerkeverék alapanyagai között megtalálható a bazsalikom és a kakukkfű, amelyek nemcsak ízükkel, de egészségügyi előnyükkel is bizonyítottak. A fűszerek frissessége és minősége garantálja, hogy a bennük rejlő természetes erő maximálisan érvényesülhessen ételeinkben. A kurkuma aranysárga színe mellett antioxidáns tulajdonságairól is híres, míg a bazsalikom és a kakukkfű jellegzetes illatával gazdagítja fogásainkat.
Tippek és tanácsok a felhasználáshoz
A Fűszerész sültcsirke fűszerkeverék felhasználási lehetőségeinek sora szinte végtelen. Használhatjuk csirkéhez, de bármilyen szárnyashoz is tökéletes kiegészítő. A legjobb eredmény érdekében dörzsöljük be a csirke bőrét a fűszerkeverékkel, és hagyjuk, hogy a szárnyas saját nedvében és ízében pompázzon. Amennyiben grillezünk vagy sütünk, a fűszerkeverék garantáltan egyedi ízélményt biztosít majd.

GAL K-komplex+D3 Forte csepp - 20ml
Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítő ital - 1000ml
Biomenü bio baobab por - 125g
Gárdonyi Teaház Gyümölcstea őszibarack és mangós ízesítéssel, csipkebogyóval - 20 filter
Lakshmy Madras curry enyhe - 40g
Fűszerész csípős csirkeszárny - 20g 
