Nutriversum Mugcake fehéjas csiga bögrés süti
Fahéjas csiga ízesítésű, 41% fehérjetartalmú bögréssüti csokoládé darabokkal, cukorral és édesítőszerekkel.
Egy gyorsan és könnyen elkészíthető édességre vágysz, magas fehérje- és csökkentett szénhidráttartalommal?
Mug Cake termékeink adagonként 15-22 g fehérjét tartalmaznak, és egy hagyományos összetevőkből készült bögrés süteményhez képest jóval kevesebb a zsír- és a szénhidráttartalmuk. Tökéletes választás lehet, amikor az édesség iránti vágyad nem szunnyad, de diétás makrotápanyag szükségleteidnek meg szeretnél felelni.
A sütemény csupán 1,5 perc alatt elkészül a mikrohullámú sütőben.
A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.
Fogyasztása ajánlott, ha
- szereted a finom desszerteket,
- fontos számodra a bevitt tápanyag összetétele (magas fehérjetartalom),
- nincs időd vagy nem szeretnél több órát sütni/mosogatni,
- vagy egyszerűen szeretnéd meglepni könnyen és gyorsan a szeretteidet egy bögrényi egészséges törődéssel az év bármely napján.
Tápanyagok 50g-ban – Nutriversum Mugcake fehéjas csiga bögrés süti
- Energia 845 kJ/201 kcal
- Zsír 4,1 g
– amelyből: telített zsírsavak 2,6 g - Szénhidrát 22 g
– amelyből: cukrok 11 g
– amelyből: poliolok 3,5 g - Rost 0,7 g
- Fehérje 21 g
- Só 0,22 g
Összetevők – Nutriversum Mugcake fehéjas csiga bögrés süti
tejsavó fehérje koncentrátum, búzaliszt, étcsokoládé darabok 10% [cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin)], dextróz, édesítőszerek (szorbit, szukralóz), sovány tejpor, tojáspor, sovány kakaópor 3%, aromák, sütőpor [stabilizátor (difoszfátok), térfogatnövelő szer (nátriumkarbonátok), kukorica keményítő], emulgeálószer (nátrium-karboxi-metil-cellulóz), színezék (karamell), térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, kalcium-foszfátok), étkezési só, maltodextrin.
Elkészítési javaslat – Nutriversum Mugcake fehéjas csiga bögrés süti
- Egy kisebb bögrében keverj el egy tasak (50 g) Mug Cake port 50 ml növényi tejjel vagy vízzel.
- Tedd a mikróhullámú sütőbe a legmagasabb fokozaton 1,5 percre a masszát tartalmazó bögrét.
- Fogyaszd egyenesen a bögréből vagy egy kés segítségével helyezd egy tányérra és élvezd!
További hatóanyag információk
A Nutriversum Mugcake fahéjas csiga bögrés süti gyorsan elkészíthető, kiegyensúlyozott tápértékű desszert, amely finom íze mellett 41% fehérjetartalmával járul hozzá a tudatos táplálkozáshoz. A termék adagonként 21 g kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, így ideális választás lehet aktív életmódot folytatók, sportolók és azok számára, akik szeretnék fenntartani izomzatuk épségét vagy fokozni regenerációjukat. A fehérjék támogatják a csontozat egészséges működését, míg az alacsony cukor- és zsírprofil a kiegyensúlyozott étrend része lehet.
Fahéj és csokoládé harmóniája – az ízek találkozása
A termék ízvilágát a klasszikus fahéjas csiga inspirálta, amelyet étcsokoládé darabok tesznek még különlegesebbé. A fahéj karakteres melegsége és az étcsokoládé telt íze kiegyensúlyozott desszertélményt kínál, amely nemcsak finom, hanem tudatosan is választható nassolnivaló. A kombináció nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem hozzájárulhat a kiegyensúlyozott vércukorszinthez is.
Gyors elkészítés, minimális eszközigény
A bögrés sütemények nagy előnye, hogy egyszerűen, 1,5 perc alatt elkészíthetők. Egy adag sütiport csupán 50 ml vízzel vagy növényi tejjel kell elkeverni egy bögrében, majd mikrohullámú sütőben megsütni. Nem igényel különleges előkészületet vagy hosszadalmas sütést, így ideális a rohanós hétköznapokra vagy váratlan édességvágy esetén.
Tejsavófehérje – az izmok és a regeneráció támogatására
A termék alapját tejsavófehérje koncentrátum adja, amely kiváló biológiai értékű fehérjeforrás. Könnyen emészthető, gyors felszívódású, és segíti az izomzat megőrzését, különösen edzést követően vagy alacsony kalóriabevitel mellett. A hagyományos étrendekben is megjelent tejalapú tápanyagokhoz hasonlóan a tejsavó előnye, hogy gazdag aminosavakban.
Tojáspor és sovány tejpor – klasszikus alapanyagok modern formában
A tojáspor és sovány tejpor tovább növeli a sütemény fehérjetartalmát, emellett természetes módon járulnak hozzá a tészta krémesebb, lágyabb állagához. Ezek az összetevők hagyományos házi sütemények alapjai, most egy funkcionális, gyorsformátumban.
Étcsokoládé darabok – minőségi édességélmény
A sütemény 10%-ban tartalmaz étcsokoládé darabokat, amelyek nemcsak ízélményt adnak, de kiváló antioxidánsforrásként is ismertek. A kakaóban található polifenolok a természetes sejtvédelemhez is hozzájárulhatnak. A csokoládé és a fahéj kombinációja klasszikus, mégis megújult formában jelenik meg ebben a praktikus édességben.
Fahéj – tradicionális fűszer egészségmegőrző szereppel
A fahéjat évezredek óta használják nemcsak ízesítőként, hanem a szervezet melegítő, emésztést segítő és vércukorszintet kiegyensúlyozó tulajdonságai miatt is. A népi gyógyászatban a fahéj különösen az őszi-téli időszakban játszott fontos szerepet. A Mugcake süti fahéjas ízvilága kellemesen otthonos élményt nyújt, miközben a modern igényekhez igazodik.
Átgondolt összetétel a tudatosság jegyében
A termék gluténtartalmú búzaliszttel, csökkentett cukortartalommal és poliol édesítőkkel készül, amelyek alacsonyabb glikémiás terhelést biztosítanak. A benne lévő szorbit és szukralóz alternatívát kínálnak a hagyományos cukorfélék helyett, így a termék jól illeszkedik diétás vagy szénhidrát-tudatos étrendekbe.
Miért érdemes választani a Nutriversum Mugcake fahéjas csiga bögrés sütit?
Ez az ízletes, 1,5 perc alatt elkészíthető bögrés sütemény ideális, ha gyors, mégis tápláló desszertre vágysz. Magas fehérjetartalmával, kiegyensúlyozott szénhidrát- és zsírösszetételével, valamint karakteres ízprofiljával kiváló alternatívája lehet a hagyományos édességeknek. A tradicionális alapanyagok és a modern funkcionális táplálkozás elveinek találkozása.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.