Naturfood Jumbo arany mazsola
A lúggal halványított mazsolát szintén ‘Thompson Seedless’ fajtából készítik; híg lúgba mártják, majd kénezés nélkül napon vagy szárítóban aszalják. Ha hirtelen szárítják, az enyhén illatos mazsola színe világos borostyánsárga vagy középbarna, állaga pedig mérsékelten lágy lesz. Az olajba mártott és a lexia mazsolát először híg lúgba mártják, amelynek a tetején vékony olívaolaj-réteg úszik, és tálcákon közvetlenül napon aszalják; színe így középbarna, állománya puha, illata enyhe lesz. A mazsola diétázók számára kiváló vasforrás.
Ajánlott adagolás
Fogyassza önmagában, vagy adja hozzá salátákhoz, müzlihez. Ideális naponta 30-50 gramm mennyiségben.
Hatóanyagok
Vas, rost, természetes cukrok, antioxidánsok.
Összetevők
100% Thompson Seedless mazsola.
További hatóanyag információk
A vas forrása a mindennapokban
A Naturfood Jumbo arany mazsola gazdag vasban, amely esszenciális ásványi anyag a szervezet számára. A vas hozzájárul az oxigén szállításához a vérben, ami alapvető a sejtek energiatermeléséhez. Különösen fontos lehet a vegetáriánusok és vegánok számára, akik nem fogyasztanak húst, mint vasforrást.
Fogyókúrázók és egészségtudatosok kedvence
Ezek a mazsolaszemek ideálisak azoknak, akik alacsony kalóriatartalmú, de tápanyagban gazdag étrendet követnek. A természetben található cukrok gyors energiát biztosítanak, anélkül, hogy hirtelen megemelnék a vércukorszintet, így a Naturfood Jumbo arany mazsola remek választás lehet a nap bármely szakában.
Természetes rostokban gazdag
A mazsola jelentős mennyiségű rostot tartalmaz, amely elősegíti a bélrendszer egészséges működését. A rostok fontosak a megfelelő emésztéshez és hozzájárulnak a hosszú távú telítettség érzéséhez, ezáltal segítve a napi kalóriabevitel kontrollálását is. A rostbevitel növelése hozzájárul a bélflóra egészségéhez és a székrekedés megelőzéséhez.
Az antioxidánsok ereje
A mazsola rengeteg antioxidánst tartalmaz, melyek segítenek a szabadgyökök elleni küzdelemben. Az antioxidánsok megóvhatják a sejteket a károsodástól, és hozzájárulhatnak a bőr egészségének megőrzéséhez. A rendszeres antioxidáns bevitel a szív egészségét is támogatja, mivel segít csökkenteni a koleszterinszintet és mérsékli az oxidatív stresszt.
Felhasználás a konyhában
A Naturfood Jumbo arany mazsola nemcsak egészséges, hanem sokoldalúan felhasználható alapanyag is. Tökéletes adalék a reggeli müzlikhez, gabonakásákhoz vagy akár joghurtokhoz. Sütemények, desszertek ízvilágát gazdagíthatjuk vele, és különleges, édes ízt adhat a szószoknak és mártásoknak is. A mazsola egyesíti a praktikumot és az ízt, bármilyen étkezést különlegessé téve.
Bőrünk szépítője
A mazsolában található tápanyagok hozzájárulhatnak a bőr egészségéhez is. A bennük levő antioxidánsok csökkenthetik az öregedés jeleit, miközben a természetes cukrok hidratáló hatásúak lehetnek, ezáltal hozzájárulva a rugalmas, fiatalos bőr megőrzéséhez. Fogyasztása tehát nemcsak belső egészségünket, hanem külső megjelenésünket is támogathatja.
Napi fogyasztás – hogyan integráljuk étrendünkbe?
A Naturfood Jumbo arany mazsola könnyen beilleszthető a mindennapokba. Praktikus és egészséges tízórai, uzsonna vagy akár ebéd utáni desszertként is fogyasztható. Ösztönzi az egészséges nassolást, miközben biztosítja a szükséges energiát a nap folyamán. Könnyen hordozható, így bárhová magunkkal vihetjük, biztosítva az energia-utánpótlást a legegyszerűbb formában.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.