Dia-wellness palacsintapor
Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú, palacsinta és gofri sütéséhez használható alapporkeverék.
Megújult receptúrával, most D-fruktóz nélkül!
Folyadékon és zsiradékon kívül minden szükséges összetevőt, édesítőszert tartalmaz!
Összetevők:
édesítőszerek (maltitol, szukralóz), kukoricarost, búzafehérje, búzaliszt, növényi olaj, térfogatnövelőszer (Na-bikarbonát), enzimek.
Tápérték 100 g termékben:
Energia: 317 Kcal / 1333 KJ
Fehérje: 17 g
Szénhidrát: 50,1 g ebből maltitol: 2,5 g
Zsír: 5,5 g
Összesített felszívódó szénhidrát: 49,1 g
Adagolás:
250 g Dia-Wellness Palacsintapor
500 g víz
Az összetevőket simára keverjük, majd pár perc pihentetés után olajjal kikent forró serpenyőben sütjük. Ezzel a termékkel és recepttel kb. 30-35 db palacsinta süthető.
További hatóanyag információk
Édesítőszerek részletes elemzése
A maltitol és a szukralóz a Dia-wellness palacsintaporban alkalmazott fő édesítőszerek. A maltitol egy cukoralkohol, amely alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkezik, míg a szukralóz egy kalóriamentes édesítőszer. Mindkettő alacsony glikémiás indexszel bír, így a cukorbetegek is fogyaszthatják őket egészségesen, mivel nem okoznak gyors vércukorszint-emelkedést.
Kukoricarost: az emésztés barátja
A kukoricarost hozzájárul az emésztés egészségéhez. Segíti a jó bélműködést, és elősegíti a tápanyagok jobb felszívódását. Ezen túlmenően, a rostok általában hozzájárulnak a teltségérzet kialakulásához, így segíthetnek a mértékletes táplálkozásban is.
Búzafehérje: az izomzat támogatója
A magas fehérjetartalom miatt a Dia-wellness palacsintapor különösen ideális annak, aki izomzatát szeretné támogatni. A búzafehérje emellett hozzájárul a szervezet folyamatos fehérjeellátásához, mely fontos az izmok regenerálódásához és fejlődéséhez.
Növényi olaj: a jó zsírok forrása
A termék növényi olajtartalma biztosítja a szükséges zsírsavakat, amelyek fontosak a sejtműködéshez és a hormonok képződéséhez. A növényi olajok telítetlen zsírsavai hozzájárulnak a szív- és érrendszeri egészség fenntartásához.
Enzimek: a sütési folyamat segítői
Az enzimek szerepe a sütési folyamat során jelentős. Segítik az összetevők optimális reakcióját, amellyel hozzájárulnak a palacsinták puha és könnyű textúrájához. Ezen kívül, az enzimek elősegítik a tápanyagok hatékonyabb lebontását és felhasználását a szervezetben.
Térfogatnövelőszer: a tökéletes állagért
A nátrium-bikarbonát egy széles körben használt térfogatnövelő szer, amely biztosítja a palacsinták puha és levegős textúráját. Segít a sütemény levegőssé tételében, ami szükséges ahhoz, hogy a palacsinta kellemes, légies állagú legyen.
Megújult receptúra előnyei
A D-fruktóz elhagyása a receptúránkból fontos lépés volt azok számára, akik tudatosan kerülik az extra cukorbevitelt. Az új összetétel finomított ízvilága és kiegyensúlyozott tápanyag-összetétele biztosítja, hogy a Dia-wellness palacsintapor a modern egészségtudatos vásárlók elvárásainak megfeleljen.
A Dia-wellness palacsintapor nem csak egy egyszerű alappor, hanem egy tudatos választás azok számára, akik szeretnék élvezni a finom palacsinták ízét anélkül, hogy kompromisszumot kötnének egészségük kárára. Próbáld ki te is, és élvezd a természetes összetevők jótékony hatását a mindennapjaidban!
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.