Herbária Jeges tea Hibiszkusz-Barack
Frissülj fel! A nyár tökéletes itala lehet ez a termék, hiszen hideg vízzel is elkészíthető.
Összetevők – Herbária Jeges tea Hibiszkusz-Barack
almatörköly, hibiszkuszvirág (25%), őszibarack aroma, bodzabogyó, csipkebogyó, céklapor, alma aroma, sztívia, őszibarack pehely (0,5%).
A Herbária Jeges tea Hibiszkusz-Barack ideális ital a forró nyári napokra, hiszen kellemesen savanykás és gyümölcsös ízvilágával hűsítő hatást kelt. A hibiszkusz virág fanyar, frissítő karaktere és az őszibarack természetes édessége harmonikus egységet alkot. A teakeverék hideg vízzel is könnyedén elkészíthető, így gyors és egészségtudatos megoldást kínál, akár otthon, akár útközben. Természetes összetevői között olyan jól ismert gyógynövények és gyümölcsök találhatók, mint a csipkebogyó, bodzabogyó, almatörköly és céklapor, amelyek nemcsak az ízhatást gazdagítják, hanem a szervezet támogatásához is hozzájárulhatnak.
Hibiszkuszvirág – Savanykás frissesség és antioxidáns erő
A hibiszkuszvirág a teakeverék legmarkánsabb ízhordozója, amely élénkpiros színével és frissítő savasságával teszi különlegessé az italt. A hibiszkusz a trópusokon évszázadok óta használt hűsítő ital alapanyaga, és ismert magas antioxidáns-tartalmáról, különösen flavonoidokban és polifenolokban gazdag összetétele miatt. A hagyományos felhasználás szerint hozzájárulhat a vérkeringés támogatásához és a sejtek védelméhez.
Őszibarack – Gyümölcsös édesség természetesen
Az őszibarack édes, lágy íze tökéletesen kiegészíti a hibiszkusz fanyarságát. Aromája és gyümölcspelyhe természetes módon fokozza a teakeverék élvezeti értékét. Az őszibarackot a népi gyógyászatban emésztést könnyítő, enyhén vízhajtó gyümölcsként ismerték, amely nyáron különösen kedvelt volt frissítőként.
Almatörköly – Lágy gyümölcsalap, természetes egyensúly
Az almatörköly gyengéd édességével kiegyensúlyozza a hibiszkusz és a barack karakteres ízjegyeit. A gyümölcsdarabokat tartalmazó teakeverékek gyakori összetevője, mely rosttartalmánál fogva jótékony hatással lehet az emésztésre, és a hagyományos házi teafőzetek alapjaként is ismert.
Bodzabogyó – Színmélyítő és aromadúsító összetevő
A bodzabogyó természetes sötét árnyalatot ad a teának, miközben kissé földes, mély gyümölcsös íze finoman ellensúlyozza a savanykás komponenseket. A népi gyógyászatban elsősorban immunrendszert támogató hatása miatt volt elterjedt, különösen a hűvösebb időszakokban.
Csipkebogyó – Természetes C-vitamin-forrás
A csipkebogyó őrlemény C-vitaminban és antioxidánsokban gazdag összetevő, amely enyhén fanyar ízével még komplexebbé teszi a keveréket. A hagyományos használat során a csipkebogyót az őszi-téli hónapokban fogyasztották, az ellenálló képesség erősítésére.
Céklapor – Természetes szín és tápanyagtartalom
A céklapor nemcsak a tea mélyvörös színének kialakításában játszik szerepet, hanem értékes növényi tápanyagai miatt is kedvelt összetevő. A cékla antioxidánsainak és ásványi anyagainak köszönhetően a szervezet energiaszintjének fenntartásához is hozzájárulhat.
Alma aroma – Harmonikus ízkiegészítő
Az alma természetes aromája kerek, gyümölcsös alaphangot ad a teának, amely jól illeszkedik az őszibarack és hibiszkusz karakteres ízéhez. Lágyítja a főzet savasságát, és segít megőrizni az összhatás frissességét.
Sztívia – Kalóriamentes édesítés természetesen
A sztívia növényi eredetű, kalóriamentes édesítő, amely finoman édesíti a teát, anélkül hogy mesterséges hatást keltene. Kíméletes alternatívát nyújt azoknak, akik kerülik a hozzáadott cukrot, de mégis kedvelik a kellemes, édes utóízt.
Miért válaszd a Herbária Jeges tea Hibiszkusz-Barack teát?
Ez a teakeverék ideális választás mindazok számára, akik frissítő, természetes és gyümölcsös teát keresnek. A hibiszkusz antioxidánsai, a barack édeskés jegyei, a bodzabogyó és csipkebogyó harmonikus támogatása, valamint az almatörköly lágyító hatása tökéletes egyensúlyt alkotnak. A sztíviával édesített tea hidegen is gyorsan elkészíthető, így egész évben élvezhető, különösen a nyári időszakban.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.