GreenJoy Banán gyümölcslé
Étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsből készült alkohol – és szénsavmentes rostos gyümölcslé, mely nem tartalmaz sűrítményt, aromát, adalékanyagokat, tartósítószert, hozzáadott vizet vagy cukrot.
Frissen préselt levekkel ellentétben ultramagas nyomáson dekantált (UHD) almalevet állítunk elő, melynek köszönhetően a törkölyben lévő bioaktív komponensek is feltárásra kerülnek. Az így kapott folyadék frakció képezi termékeink alapját, melyet három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverünk és töltünk védőgázas csomagolásba. Termékeink előállításához 80%-ban használunk megújuló energiát.
Mikrohomogenizált technológiának köszönhetően magasabb rosttartalom a préselt levekkel szemben. Kioldódásmentes csomagolást alkalmazunk, amely 100%-ban újrahasznosítható.
Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokkal és késztermékekkel dolgozunk.
Átlagos tápérték 100g-ban – GreenJoy Banán gyümölcslé
- Energia: 161 kJ/38 kcal
- Zsír: <0,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 5 g - Fehérje: <0,6 g
- Só: <0,01 g
Összetevők – GreenJoy Banán gyümölcslé
20% banánpüré, 80% almalé.
Minőségmegőrzési idő – GreenJoy Banán gyümölcslé
Felbontás nélkül 2 év, hűtés nélkül. Felbontás után 6 hónap, hűtés nélkül.
További hatóanyag információk
A GreenJoy Banán gyümölcslé kizárólag szüreti frissességű banánpüréből és almaléből készül, mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, hozzáadott cukor és víz nélkül. Alkohol- és szénsavmentes, így természetes ízvilágával tökéletes választás az egészségtudatos életmódhoz. A banán lágy, édes íze és az alma frissítő aromája harmonikus ízélményt kínál, amely frissítően tápláló ital a mindennapokban.
Innovatív eljárás a tápanyagok megőrzéséért
A gyártási folyamat során alkalmazott ultramagas nyomású dekantálási (UHD) technológia biztosítja, hogy a gyümölcsök bioaktív összetevői megőrződjenek. A lé frakció három lépésben mikrohomogenizált pürékkel keveredik, majd védőgázas csomagolásban kerül lezárásra. Ez a technológia hosszú távon garantálja a termék frissességét és természetes tápanyagtartalmát.
Fenntartható gyártás és környezetbarát csomagolás
A GreenJoy Banán gyümölcslé előállítása során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. A gyártás 80%-ban megújuló energiával történik, míg a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható és kioldódásmentes. A termék alapanyagai és késztermékei szigorú laboratóriumi ellenőrzésen esnek át, biztosítva a magas minőséget.
Természetes rosttartalom az egészséges emésztésért
A mikrohomogenizált technológiának köszönhetően a gyümölcslé magas rosttartalommal rendelkezik, amely elősegíti az emésztés egészséges működését és hozzájárulhat a hosszan tartó jóllakottság érzetéhez. A természetes rostok támogatják a bélműködés fenntartását, elősegítik a tápanyagok felszívódását és a kiegyensúlyozott étrendet.
A banán jótékony hatásai
A banán természetes forrása a káliumnak és a magnéziumnak, amelyek támogatják a szív és az idegrendszer egészséges működését. Ezen kívül kiváló energiaforrás, melynek szénhidráttartalma hozzájárulhat a napi energiaszint fenntartásához. A banán hagyományosan is ismert emésztést támogató hatásáról, és segíthet a vitalitás megőrzésében.
Miért érdemes választani a GreenJoy Banán gyümölcslevet?
- 100%-ban természetes összetevőkből készül
- Alkohol- és szénsavmentes
- Magas rosttartalom a mikrohomogenizált technológiának köszönhetően
- Fenntartható, újrahasznosítható csomagolás
- Megújuló energiával előállított termék
- Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött minőség
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.