A BioCo gyerekvitaminok ovisoknak, iskolásoknak, tinédzsereknek!

A BioCo gyerekvitaminok ovisoknak, iskolásoknak, tinédzsereknek!

A BioCo gyerekvitaminok ovisoknak, iskolásoknak, tinédzsereknek!

A BioCo három készítménye különböző korosztályú gyerekeket, fiatalokat céloz. Úgy lettek összeállítva, hogy támogassák a fejlődésben lévő szervezetet az óvodás kortól egészen a tini korosztályig.

BioCo OVI vitamin rágótabletta

A 3-6 év közötti gyerekeknek készült ez a multivitamin 7 létfontosságú hatóanyaggal. Az óvodáskorú gyerekek könnyen be tudják szedni, mert rágótabletta kiszerelésének köszönhetően egyszerűen elrágcsálható vagy elszopogatható. Nagyon finom cseresznyés ízű, ráadásként gluténmentes, laktózmentes.

A benne lévő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez, az idegrendszer kiegyensúlyozásához, valamint növelik a fertőzésekkel és betegségekkel szembeni védekezőképességet. Emellett támogatják a csontok és fogak erősségét, az egészséges izomműködést is.

A gyermekek szellemi fejlődéséhez szükséges vas kizárólag jól hasznosuló szerves vegyületformában tartalmazza, mint ahogy a cinket és a szelént is. A C-vitamin és a D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, a biológiailag aktív formátumú B-vitaminok pedig biztosítják a jó koncentrációt, a tanulási készséget, a stressz csökkentését, az egészséges emésztést.

BioCo SULI VITAMIN rágótabletta

Ez a multivitamin speciálisan iskoláskorú, 6-14 év közötti gyerekek számára lett kifejlesztve, és tartalmazza az összes fontos vitamin és ásványi anyagot, amelyek az immunrendszer normál működéséhez szükséges, valamint támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozottságát és a megfelelő szellemi teljesítőképességet.

A rágótablettában immunerősítő C-vitamin és ellenálló képességet növelő D-vitamin található, amelyek hozzájárulnak a csontok és fogak, valamint a fogíny megfelelő fejlődéséhez és egészségének megőrzéséhez. A B-vitaminok energiát biztosítanak, támogatják a jó emésztést, pihentető alvást és csökkentik a stresszt és szorongást. Antioxidáns hatású cink, szelén és vérképző vas is megtalálható a készítményben.

A rágótabletta kellemes citromos ízű, gluténmentes, laktózmentes.

BioCo TINI-KALCIUM rágótabletta

Elsősorban tinédzsereknek ajánlott, de már 3 év feletti gyerekeknek is adható az intenzív növekedés időszakában a csontok és a fogak megfelelő fejlődéséhez és erősségének megtartásához. A rágótabletta ideális arányban és mennyiségben tartalmazza a csontok és a fogak erőssége, egészsége számára szükséges kalciumot, foszfort, K-vitamint, valamint emelt mennyiségű D3-vitamint.

A cink kiváló felszívódású és hasznosulás szerves cink-citrát formában van jelen, a fertőzéssel szembeni ellenálló képességet növelő, immunerősítő C-vitaminnal együtt.

A rágótabletta finom, természetes cseresznyearomával készült, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus termék.

A BioCo gyerekvitaminok között minden korosztály számára megtalálható az ideális készítmény, óvodás vagy iskolás korúaknak is készült egy-egy speciális termék.

Kapcsolódó BioCo készítmények:

További cikkek BioCo termékekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük