Royal Paté Prémium Libamáj Mousse – Aszalt Vörösáfonyával
Royal Selection Libamáj Mousse Aszalt Vörösáfonyával.
A Brunch Time! Trend Selection termékcsaládunk tagja, ez a kis „desszert”. A kellemesen édes ízvilág kiválóan harmonizál a libamájjal, lassan búcsúzik, és cseppnyi fahéjjal cseng le. Az aszalt vörösáfonya (Viblance) különlegessége, hogy nem cukrozott, az édes ízvilágát egy kiváló minőségű almasűrítménynek köszönheti.
Krémes, kellemesen édes, kenhető.
Egy általános hétköznapot is képes ünneppé varázsolni, hiszen a libamáj teljes karaktere mutatkozik meg, köszönhető ez a Royal Paté Technology kíméletes eljárásának…
A Royal Paté termékek Európában egyedülálló, Real Food termékek, melyek az élelmiszerkultúra fejlődésének eleget téve, üveges kiszerelésűek, és nem tartalmaznak, a hízott libamáj renoméjához nem illő mesterséges összetevőt, tartósítószert.
Libamáj tartalom: 60%, melyet a libahússal varázsolunk még kenhetőbbé, még „bruncholósabbá”, és a cukrozatlan aszalt vörösáfonyával tesszük különlegessé.
Tárolás: Szobahőmérsékleten tartva 2 évig őrzi meg frissességét, de fogyasztás előtt 3-4 óra hűtés javasolt a tökéletes ízvilág, és állag elérése érdekében.
További hatóanyag információk
Krémes és édes ízélmény aszalt vörösáfonyával
A Royal Paté Prémium Libamáj Mousse – Aszalt Vörösáfonyával egy igazán különleges gasztronómiai élményt kínál, ahol a prémium libamáj selymes textúrája harmonikusan találkozik az aszalt vörösáfonya enyhén édes ízvilágával. A fahéj finom utóíze teszi teljessé az ízélményt, amely minden falatban elegáns és karakteres hatást kelt. Kiváló választás egy ünnepi reggelihez vagy egy könnyed brunch fogáshoz.
Természetes vörösáfonya a tiszta ízekért
Az aszalt vörösáfonya természetes édességét egy kiváló minőségű almasűrítmény biztosítja, így a termék hozzáadott cukor nélkül kínál intenzív, gyümölcsös aromát. Az édeskés gyümölcs tökéletesen kiegészíti a libamáj gazdag ízvilágát, miközben a finom fahéjlecsengés különleges karaktert kölcsönöz minden falatnak. A természetes összetevők garantálják az autentikus, prémium minőséget.
Kíméletes feldolgozás a természetes ízekért
A Royal Paté termékek hagyományos, kíméletes eljárással készülnek, mesterséges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. A libamáj mousse krémes textúráját a libahús biztosítja, amely még könnyebben kenhetővé teszi. A termék aranyló színű, könnyed, de karakteres ízvilágot kínál, amely tökéletesen megőrzi az alapanyagok természetes zamatát.
Különleges élvezet minden alkalomra
A Royal Paté Prémium Libamáj Mousse – Aszalt Vörösáfonyával ideális választás elegáns reggelikhez, brunch-hoz vagy egy különleges vacsora előételeként. Friss bagett vagy croissant mellé tálalva valódi gasztronómiai élményt nyújt. Fogyasztás előtt ajánlott 3-4 órán át hűtőben pihentetni, hogy az ízek és az állag tökéletes harmóniában bontakozhassanak ki.
Miért érdemes választani a Royal Paté Prémium Libamáj Mousse-t aszalt vörösáfonyával?
- 60% prémium libamáj tartalom a gazdag, selymes ízvilágért.
- Cukrozatlan aszalt vörösáfonyával gazdagítva a természetes édességért.
- Tartósítószer- és adalékanyag-mentes összetétel.
- Tradicionális, kíméletes feldolgozás a természetes ízek megőrzéséért.
- Tökéletes választás különleges alkalmakra és elegáns étkezésekhez.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.