Nutriversum Mugcake vanília csoki bögrés süti
Vanília ízű, 43% fehérjetartalmú bögrés süti csokoládé darabokkal, cukorral és édesítőszerekkel.
Egy gyorsan és könnyen elkészíthető édességre vágysz, magas fehérje- és csökkentett szénhidráttartalommal?
Mug Cake termékeink adagonként 15-22 g fehérjét tartalmaznak, és egy hagyományos összetevőkből készült bögrés süteményhez képest jóval kevesebb a zsír- és a szénhidráttartalmuk. Tökéletes választás lehet, amikor az édesség iránti vágyad nem szunnyad, de diétás makrotápanyag szükségleteidnek meg szeretnél felelni.
A sütemény csupán 1,5 perc alatt elkészül a mikrohullámú sütőben.
A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.
Fogyasztása ajánlott, ha
- szereted a finom desszerteket,
- fontos számodra a bevitt tápanyag összetétele (magas fehérjetartalom),
- nincs időd vagy nem szeretnél több órát sütni/mosogatni,
- vagy egyszerűen szeretnéd meglepni könnyen és gyorsan a szeretteidet egy bögrényi egészséges törődéssel az év bármely napján.
Tápanyagok 50g-ban – Nutriversum Mugcake vanília csoki bögrés süti
- Energia 844 kJ/200 kcal
- Zsír 3,8 g
– amelyből: telített zsírsavak 2,4 g - Szénhidrát 20 g
– amelyből: cukrok 8,5 g
– amelyből: poliolok 3,5 g - Rost 1,8 g
- Fehérje 22 g
- Só 0,27 g
Összetevők – Nutriversum Mugcake vanília csoki bögrés süti
tejsavó fehérje koncentrátum, búzaliszt, cukormentes étcsokoládé darabok 10% {édesítőszerek: édesítőszer-keverék [oldható élelmi rostok (polidextróz, rezisztens kukoricadextrin), édesítőszerek (eritrit, izomaltulóz, szukralóz) csomósodást gátló anyag (kalcium-karbonát)], kakaómassza, zsírszegény kakaópor, kakaóvaj}, dextróz, édesítőszerek (szorbit, szukralóz), sovány tejpor, tojáspor, aromák, sütőpor [stabilizátor (difoszfátok), térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), kukoricakeményítő], emulgeálószer (nátrium-karboxi-metilcellulóz), térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), maltodextrin, vanília kristály, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, kalcium-foszfátok), étkezési só.
Elkészítési javaslat – Nutriversum Mugcake vanília csoki bögrés süti
- Egy kisebb bögrében keverj el egy tasak (50 g) Mug Cake port 50 ml növényi tejjel vagy vízzel.
- Tedd a mikróhullámú sütőbe a legmagasabb fokozaton 1,5 percre a masszát tartalmazó bögrét.
- Fogyaszd egyenesen a bögréből vagy egy kés segítségével helyezd egy tányérra és élvezd!
További hatóanyag információk
A Nutriversum Mugcake vanília csoki bögrés süti ideális választás, ha ízletes, mégis kiegyensúlyozott tápértékű édességre vágysz. 43%-os fehérjetartalmával nemcsak az izomzat fenntartását segíti, hanem a csontozat támogatásához is hozzájárul. A hagyományos bögrés süteményekhez képest kevesebb zsírt és szénhidrátot tartalmaz, miközben gazdag, természetes ízvilággal kényeztet.
Vanília és csokoládé: klasszikus párosítás modern köntösben
A sütemény aromáját a selymes vanília és az étcsokoládé darabok harmonikus kombinációja adja. Az édes, mégis kiegyensúlyozott ízvilágot a csokoládéban található kakaómassza és kakaóvaj gazdagítja, így az élmény egyszerre nosztalgikus és frissítő. Az étcsokoládé darabok nemcsak ízben, hanem antioxidáns tartalmuk révén táplálkozás-élettani szempontból is értékes összetevők.
Villámgyors megoldás édességvágy esetén
Ez a bögrés süti tökéletes választás, ha gyorsan szeretnél valami finomat fogyasztani. Egy adag (50 g) port elegendő 50 ml vízzel vagy növényi tejjel elkeverni, majd mikrohullámú sütőben 1,5 perc alatt készre sütni. Praktikus megoldás elfoglalt hétköznapokra, vendégvárásra vagy akár edzés utáni finomságnak.
Tejsavófehérje – minőségi fehérje az izmok támogatásához
A termék alapját tejsavófehérje koncentrátum adja, amely a sportolók és aktív életmódot követők körében jól ismert, gyorsan felszívódó fehérjeforrás. Segíti az izomtömeg megtartását és regenerációját, így kiválóan illeszthető napi táplálkozási rutinba – akár egy étkezés kiegészítéseként, akár egészségtudatos nassolnivalóként.
Tojáspor és tejpor – klasszikus összetevők új szerepben
A tojás- és tejpor természetes, tápláló alapanyagként segítik a sütemény szerkezetének kialakítását, miközben a fehérje- és kalciumtartalmat is növelik. Ezek az összetevők a házi sütik világát idézik, miközben modern étrendi elvárásokhoz is igazodnak.
Édesítőszerek kiegyensúlyozottan
A termék cukormentes csokoládé darabokat és többféle édesítőszert – például eritritet, szukralózt, szorbitot – tartalmaz, amelyek alacsonyabb glikémiás indexük révén kevésbé terhelik meg a vércukorszintet. A természetes rostokkal (pl. polidextróz, rezisztens kukoricadextrin) kombinálva a süti nemcsak finom, de emésztésbarát is.
Csokoládé – gazdag antioxidánsforrás
Az étcsokoládé kakaómasszából és kakaóvajból áll, amelyek jótékony flavonoidokat, polifenolokat tartalmaznak. Ezek a vegyületek hagyományosan a szív- és érrendszer támogatásában és a sejtek oxidatív védelmében játszanak szerepet. A csokoládé örömet nyújt, miközben hozzájárulhat az általános jó közérzethez.
Vanília – természetes ízvilág, harmonikus élmény
A vanília aromája nemcsak az édességélményt fokozza, hanem a nyugtató hatású ízek közé tartozik. A népi hagyományokban a vanília a melegítő, kényeztető hatása miatt különleges fűszerként szerepelt, és az emésztés támogatásában is alkalmazták.
Miért érdemes választani a Nutriversum Mugcake vanília csoki bögrés sütit?
Ez a termék egyesíti a klasszikus ízélményt a modern funkcionális táplálkozás előnyeivel. Magas fehérjetartalmú, csökkentett cukortartalmú, gyorsan elkészíthető – és nem utolsósorban: finom. A vanília és csokoládé kombinációja egy ízletes, kiegyensúlyozott desszertet eredményez, amely bármikor beleillik a napodba.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.