GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslé
Étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsből készült alkohol – és szénsavmentes rostos gyümölcslé, mely nem tartalmaz sűrítményt, aromát, adalékanyagokat, tartósítószert, hozzáadott vizet vagy cukrot.
Frissen préselt levekkel ellentétben ultramagas nyomáson dekantált (UHD) almalevet állítunk elő, melynek köszönhetően a törkölyben lévő bioaktív komponensek is feltárásra kerülnek. Az így kapott folyadék frakció képezi termékeink alapját, melyet három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverünk és töltünk védőgázas csomagolásba. Termékeink előállításához 80%-ban használunk megújuló energiát.
Mikrohomogenizált technológiának köszönhetően magasabb rosttartalom a préselt levekkel szemben. Kioldódásmentes csomagolást alkalmazunk, amely 100%-ban újrahasznosítható.
Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokkal és késztermékekkel dolgozunk.
Átlagos tápérték 100g-ban – GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslé
- Energia: 161 kJ/38 kcal
- Zsír: <0,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 5 g - Fehérje: <0,6 g
- Só: <0,01 g
Összetevők – GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslé
20% vörös áfonyapüré, 80% almalé.
Minőségmegőrzési idő – GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslé
Felbontás nélkül 2 év, hűtés nélkül. Felbontás után 6 hónap, hűtés nélkül.
További hatóanyag információk
A GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslé kizárólag szüreti frissességű, étkezési minőségű gyümölcsökből készül, mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, hozzáadott cukor és víz nélkül. Alkohol- és szénsavmentes, így természetes ízvilágával ideális választás a mindennapi étrend kiegészítésére. A természetes összetevők biztosítják a tiszta ízélményt, miközben a frissesség is megmarad minden cseppben.
Innovatív technológia a bioaktív összetevők megőrzéséért
A gyártás során ultramagas nyomású dekantálási technológiát (UHD) alkalmazunk, amely segít feltárni a gyümölcsök törkölyében található értékes bioaktív komponenseket. Az így előállított folyadék frakciót három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverjük össze, majd védőgázas csomagolásba töltjük, hogy megőrizzük a termék hosszú távú frissességét és tápanyagtartalmát.
Fenntartható gyártás és környezetbarát csomagolás
A GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslé előállítása során a fenntarthatóság kiemelt szerepet kap. A gyártási folyamatok 80%-ban megújuló energiával történnek, míg a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható és kioldódásmentes. Az alapanyagok és a késztermékek minőségét akkreditált laboratóriumok ellenőrzik, ezzel biztosítva a termék megbízhatóságát és tisztaságát.
Természetes rosttartalom az egészséges emésztésért
A mikrohomogenizált technológiának köszönhetően a gyümölcslé magas rosttartalommal rendelkezik, amely hozzájárulhat az emésztés támogatásához és a jóllakottság érzetének fenntartásához. A természetes összetevők révén a gyümölcslé nemcsak finom, hanem tápláló is, így ideális választás az egészségtudatos életmódhoz.
Miért érdemes választani a GreenJoy Vörös áfonya gyümölcslevet?
- 100%-ban természetes összetevőkből készül
- Alkohol- és szénsavmentes
- Magas rosttartalom a mikrohomogenizált technológiának köszönhetően
- Fenntartható, újrahasznosítható csomagolás
- Megújuló energiával előállított termék
- Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött minőség
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.