GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslé
Étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsből készült alkohol – és szénsavmentes rostos gyümölcslé, mely nem tartalmaz sűrítményt, aromát, adalékanyagokat, tartósítószert, hozzáadott vizet vagy cukrot.
Frissen préselt levekkel ellentétben ultramagas nyomáson dekantált (UHD) almalevet állítunk elő, melynek köszönhetően a törkölyben lévő bioaktív komponensek is feltárásra kerülnek. Az így kapott folyadék frakció képezi termékeink alapját, melyet három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverünk és töltünk védőgázas csomagolásba. Termékeink előállításához 80%-ban használunk megújuló energiát.
Mikrohomogenizált technológiának köszönhetően magasabb rosttartalom a préselt levekkel szemben. Kioldódásmentes csomagolást alkalmazunk, amely 100%-ban újrahasznosítható.
Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokkal és késztermékekkel dolgozunk.
Átlagos tápérték 100g-ban – GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslé
- Energia: 161 kJ/38 kcal
- Zsír: <0,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 5 g - Fehérje: <0,6 g
- Só: <0,01 g
Összetevők – GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslé
20% fekete áfonyapüré, 80% almalé.
Minőségmegőrzési idő – GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslé
Felbontás nélkül 2 év, hűtés nélkül. Felbontás után 6 hónap, hűtés nélkül.
További hatóanyag információk
A GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslé kizárólag étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsökből készül, mesterséges adalékanyagok, aromák, tartósítószerek, hozzáadott cukor és víz nélkül. A természetesség jegyében alkohol- és szénsavmentes, így bármely étkezés kiegészítőjeként ideális választás. A gyümölcsök természetes íze és tápanyagtartalma garantálja a frissítő élményt.
Innovatív eljárás a bioaktív összetevők megőrzéséért
A gyártási folyamat során ultramagas nyomású dekantálási technológiát (UHD) alkalmazunk, amely lehetővé teszi a gyümölcsökben rejlő bioaktív komponensek megőrzését. Az így nyert folyadék frakciót három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverjük, majd védőgázas csomagolásban zárjuk le, hogy a termék hosszú ideig megőrizze frissességét és tápanyag-tartalmát.
Fenntartható gyártás és környezetbarát csomagolás
A GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslé gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. A termék előállításához 80%-ban megújuló energiát használunk, míg a csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható, és kioldódásmentes technológiával készül. Az alapanyagokat és a késztermékeket akkreditált laboratóriumban ellenőrizzük, ezzel is biztosítva a magas minőséget.
Magas rosttartalom a természetesség jegyében
A mikrohomogenizált eljárásnak köszönhetően a gyümölcslé magasabb rosttartalommal rendelkezik, mint a hagyományos préselt levek. Ez a rosttartalom hozzájárulhat az emésztés megfelelő működéséhez és a jóllakottság érzetének fenntartásához. A természetes összetevők megőrzik a gyümölcsök értékes tápanyagait, így a gyümölcslé nemcsak ízletes, hanem tápláló is.
Miért válaszd a GreenJoy Fekete áfonya gyümölcslevet?
- 100%-ban természetes összetevőkből készül
- Alkohol- és szénsavmentes
- Magas rosttartalom a mikrohomogenizált technológiának köszönhetően
- Fenntartható, újrahasznosítható csomagolás
- Megújuló energiával előállított termék
- Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött minőség
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.