GreenJoy Eper gyümölcslé
Étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsből készült alkohol – és szénsavmentes rostos gyümölcslé, mely nem tartalmaz sűrítményt, aromát, adalékanyagokat, tartósítószert, hozzáadott vizet vagy cukrot.
Frissen préselt levekkel ellentétben ultramagas nyomáson dekantált (UHD) almalevet állítunk elő, melynek köszönhetően a törkölyben lévő bioaktív komponensek is feltárásra kerülnek. Az így kapott folyadék frakció képezi termékeink alapját, melyet három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverünk és töltünk védőgázas csomagolásba. Termékeink előállításához 80%-ban használunk megújuló energiát.
Mikrohomogenizált technológiának köszönhetően magasabb rosttartalom a préselt levekkel szemben. Kioldódásmentes csomagolást alkalmazunk, amely 100%-ban újrahasznosítható.
Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokkal és késztermékekkel dolgozunk.
Átlagos tápérték 100g-ban – GreenJoy Eper gyümölcslé
- Energia: 161 kJ/38 kcal
- Zsír: <0,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 5 g - Fehérje: <0,6 g
- Só: <0,01 g
Összetevők – GreenJoy Eper gyümölcslé
20% eperpüré, 80% almalé.
Minőségmegőrzési idő – GreenJoy Eper gyümölcslé
Felbontás nélkül 2 év, hűtés nélkül. Felbontás után 6 hónap, hűtés nélkül.
További hatóanyag információk
A GreenJoy Eper Gyümölcslé kizárólag friss, étkezési minőségű gyümölcsökből készül, mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, hozzáadott cukor és víz nélkül. Az eper és alma harmonikus ízhatása tökéletes egyensúlyt alkot, miközben a természetes összetevők megőrzik a gyümölcsök eredeti frissességét és értékes tápanyagait. A gyártás során alkalmazott ultramagas nyomású dekantálási (UHD) technológia lehetővé teszi a bioaktív komponensek teljes feltárását, így a gyümölcslé gazdag marad antioxidánsokban és rostokban, támogatva a természetes vitalitást.
Innovatív feldolgozás a tápanyagok megőrzéséért
A GreenJoy Eper Gyümölcslé háromfázisú mikrohomogenizálási eljárással készül, amely biztosítja a magas rosttartalmat és az egyenletes állagot. A védőgázas csomagolás megőrzi a termék frissességét és ízvilágát, miközben hozzájárul a hosszabb eltarthatósághoz. A gyártási folyamat során 80%-ban megújuló energiaforrásokat alkalmazunk, ezzel is támogatva a környezettudatos működést.
Az eper természetes egészségvédő hatásai
Az eper gazdag antioxidánsokban, például polifenolokban és C-vitaminban, amelyek hozzájárulhatnak a sejtek védelméhez az oxidatív stresszel szemben. Népi gyógyászati hagyományokban az epret a szervezet vitalitásának megőrzésére, az immunrendszer támogatására és a szív- és érrendszer egészségének fenntartására használták. Az eper természetes ízvilága frissítő élményt kínál, miközben segíthet a hidratáltság fenntartásában.
Az alma rosttartalma az emésztés támogatásáért
Az alma természetes rostokban, polifenolokban és antioxidánsokban gazdag, amelyek hozzájárulhatnak a megfelelő emésztéshez és a bélrendszer egészségéhez. A hagyományos gyógyászatban az almát a napi vitalitás és a megfelelő emésztés elősegítésére ajánlották. Természetes pektintartalma segíthet a kiegyensúlyozott bélműködés fenntartásában.
Környezettudatos gyártás és természetes minőség
A GreenJoy Eper Gyümölcslé előállítása során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. A gyártás 80%-ban megújuló energiával történik, míg a kioldódásmentes csomagolás 100%-ban újrahasznosítható. Az alapanyagokat és a késztermékeket akkreditált laboratóriumban ellenőrizzük, garantálva a legmagasabb minőséget.
Miért érdemes a GreenJoy Eper Gyümölcslevet választani?
- 100%-ban természetes alapanyagok, hozzáadott cukor és tartósítószerek nélkül
- Ultramagas nyomású dekantálási technológia a tápanyagok megőrzéséért
- Magas rosttartalom, amely segítheti az emésztést
- Fenntartható gyártás megújuló energiával
- 100%-ban újrahasznosítható, környezetbarát csomagolás
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.