GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslé
Étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsből készült alkohol – és szénsavmentes rostos gyümölcslé, mely nem tartalmaz sűrítményt, aromát, adalékanyagokat, tartósítószert, hozzáadott vizet vagy cukrot.
Frissen préselt levekkel ellentétben ultramagas nyomáson dekantált (UHD) almalevet állítunk elő, melynek köszönhetően a törkölyben lévő bioaktív komponensek is feltárásra kerülnek. Az így kapott folyadék frakció képezi termékeink alapját, melyet három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverünk és töltünk védőgázas csomagolásba. Termékeink előállításához 80%-ban használunk megújuló energiát.
Mikrohomogenizált technológiának köszönhetően magasabb rosttartalom a préselt levekkel szemben. Kioldódásmentes csomagolást alkalmazunk, amely 100%-ban újrahasznosítható.
Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokkal és késztermékekkel dolgozunk.
Átlagos tápérték 100g-ban – GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslé
- Energia: 161 kJ/38 kcal
- Zsír: <0,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 5 g - Fehérje: <0,6 g
- Só: <0,01 g
Összetevők – GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslé
10% csipkebogyóhéj kivonat, 90% almalé.
Minőségmegőrzési idő – GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslé
Felbontás nélkül 2 év, hűtés nélkül. Felbontás után 6 hónap, hűtés nélkül.
További hatóanyag információk
A GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslé kizárólag szüreti frissességű csipkebogyóhéj kivonatból és almaléből készül, mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, hozzáadott cukor és víz nélkül. Alkohol- és szénsavmentes, természetes ízvilágával tökéletes választás az egészségtudatos életmódhoz. A csipkebogyó és az alma harmonikus ízvilága frissítően tápláló élményt nyújt.
Innovatív technológia a tápanyagok megőrzéséért
Az ultramagas nyomású dekantálási (UHD) technológia segít megőrizni a gyümölcsök bioaktív összetevőit, így a termék hosszú távon is megőrzi természetes értékeit. A mikrohomogenizált pürékkel történő háromfázisú eljárás során a gyümölcslé maximális tápanyagtartalommal és rostokkal gazdagodik, amelyet védőgázas csomagolásban zárnak le.
Fenntartható gyártás és környezetbarát csomagolás
A GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslé gyártási folyamata során nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra. A termék 80%-ban megújuló energiával készül, csomagolása pedig 100%-ban újrahasznosítható és kioldódásmentes. Az alapanyagok és a késztermékek minőségét szigorú laboratóriumi vizsgálatok biztosítják.
Magas rosttartalom az egészséges emésztésért
A mikrohomogenizált technológiának köszönhetően a gyümölcslé kiemelkedő rosttartalommal rendelkezik, amely segíthet az emésztés egészséges működésének támogatásában, miközben elősegíti a jóllakottság érzését is.
A csipkebogyó jótékony hatásai
A csipkebogyó természetes forrása a C-vitaminnak, amely támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít a sejtek védelmében, és hozzájárul az általános vitalitás fenntartásához. A népi gyógyászatban a csipkebogyót hagyományosan az immunrendszer erősítésére, a megfázás tüneteinek enyhítésére és a szervezet méregtelenítésének támogatására alkalmazták.
Miért érdemes választani a GreenJoy Csipkebogyó gyümölcslevet?
- 100%-ban természetes összetevőkből készül
- Alkohol- és szénsavmentes
- Magas rosttartalom a mikrohomogenizált technológiának köszönhetően
- Fenntartható, újrahasznosítható csomagolás
- Megújuló energiával előállított termék
- Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött minőség
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.