GreenJoy Cékla gyümölcslé
Étkezési minőségű, szüreti frissességű gyümölcsből készült alkohol – és szénsavmentes rostos gyümölcslé, mely nem tartalmaz sűrítményt, aromát, adalékanyagokat, tartósítószert, hozzáadott vizet vagy cukrot.
Frissen préselt levekkel ellentétben ultramagas nyomáson dekantált (UHD) almalevet állítunk elő, melynek köszönhetően a törkölyben lévő bioaktív komponensek is feltárásra kerülnek. Az így kapott folyadék frakció képezi termékeink alapját, melyet három fázisban mikrohomogenizált pürékkel keverünk és töltünk védőgázas csomagolásba. Termékeink előállításához 80%-ban használunk megújuló energiát.
Mikrohomogenizált technológiának köszönhetően magasabb rosttartalom a préselt levekkel szemben. Kioldódásmentes csomagolást alkalmazunk, amely 100%-ban újrahasznosítható.
Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokkal és késztermékekkel dolgozunk.
Átlagos tápérték 100g-ban – GreenJoy Cékla gyümölcslé
- Energia: 161 kJ/38 kcal
- Zsír: <0,1 g
– amelyből telített zsírsavak: 5 g - Fehérje: <0,6 g
- Só: <0,01 g
Összetevők – GreenJoy Cékla gyümölcslé
40% céklapüré, 60% almalé.
Minőségmegőrzési idő – GreenJoy Cékla gyümölcslé
Felbontás nélkül 2 év, hűtés nélkül. Felbontás után 6 hónap, hűtés nélkül.
További hatóanyag információk
A GreenJoy Cékla gyümölcslé kizárólag szüreti frissességű céklapüréből és almaléből készül, mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, hozzáadott cukor és víz nélkül. Alkohol- és szénsavmentes, így tiszta, természetes ízvilágával tökéletes kiegészítője lehet az egészségtudatos étrendnek. A cékla és az alma harmonikus kombinációja egy tápláló, ízletes élményt kínál, amely frissítően hat a mindennapokban.
Innovatív technológia a tápanyagok megőrzéséért
Az ultramagas nyomású dekantálási (UHD) technológia segít megőrizni a gyümölcsök bioaktív komponenseit, így a termék hosszú távon is megőrzi természetes értékeit. A három lépésből álló mikrohomogenizált eljárás során a céklapüré és az almalé tökéletesen elegyedik, majd védőgázas csomagolásban kerül lezárásra, hogy a termék frissessége és tápanyagtartalma sokáig megmaradjon.
Fenntartható gyártás és környezetbarát csomagolás
A GreenJoy Cékla gyümölcslé gyártása során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. A gyártási folyamat 80%-ban megújuló energiával történik, a csomagolás pedig 100%-ban újrahasznosítható és kioldódásmentes. Az alapanyagokat és a késztermékeket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá akkreditált laboratóriumokban.
Magas rosttartalom az emésztés támogatásáért
A mikrohomogenizált technológia révén a gyümölcslé kiemelkedően magas rosttartalommal rendelkezik, amely segítheti az emésztés megfelelő működését és hozzájárulhat a jóllakottság érzetének fenntartásához. A természetes rostok támogatják a bélműködést, elősegítve a szervezet egyensúlyának fenntartását.
A cékla jótékony hatásai
A cékla gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, amelyek támogatják a szervezet immunrendszerét és hozzájárulnak az általános egészség megőrzéséhez. A hagyományos gyógyászatban a céklát a vérkeringés serkentésére, a méregtelenítés támogatására és az energiaszint fenntartására használták. Fogyasztása elősegíti a vitalitás megőrzését.
Miért érdemes választani a GreenJoy Cékla gyümölcslevet?
- 100%-ban természetes összetevőkből készül
- Alkohol- és szénsavmentes
- Magas rosttartalom a mikrohomogenizált technológiának köszönhetően
- Fenntartható, újrahasznosítható csomagolás
- Megújuló energiával előállított termék
- Akkreditált laboratóriumban ellenőrzött minőség
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.