Golden Flavours 100% természetes Csipkebogyó por
A csipkebogyó nagy mennyiségű C-vitamint, de egyéb vitaminokat (A, P, K, B1, B2), ásványi anyagokat (vas, mangán, foszfor, cink, kálium, magnézium, kén, szelén), zsírsavakat és erős antioxidánsokat is tartalmaz.
Támogatja az immunrendszert, javítja az emésztést, hozzájárul az ízületek egészségéhez és rugalmasságához, és megakadályozza az öregedés hatásait. A csipkebogyó por nem tartalmaz magokat, és hozzáadható gyümölcslevekhez, turmixokhoz, teához, reggelire, desszertekhez stb.
A csipkebogyót évszázadok óta használják a hagyományos orvoslásban gyógyító tulajdonságai miatt. Magas vitamin tartalma miatt a csipkebogyó kiváló természetes C-vitaminforrás.
Fő egészségügyi előnyei:
- Támogatja az immunrendszert
- Javítja az emésztést
- Hozzájárul az ízületek egészségéhez és rugalmasságához
- Megakadályozza az öregedés hatásait
- Segít a zsírégetésben és a fogyásban
- Csökkentheti az ízületi gyulladás okozta fájdalmat
- Segíti a vitaminok és ásványi anyagok más külső forrásokból történő felszívódását
- Jótékony hatása van különböző májbetegségekben, epekövek és epefertőzések, epehólyag-gyulladás és epeúti diszkinézia esetén
- Összehúzó, vizelethajtó, de enyhén hashajtó tulajdonságokkal is rendelkeznek
- Antidiabetikus, hipoglikémiás hatása van, stabilizálja a vércukorszintet
- Segít visszerek, thrombophlebitis, atherosclerosis és artériás értágítók esetén.
Ajánlott adagolás:
- Adjon hozzá 1 teáskanál csipkebogyó port kedvenc gabonaféléihez, turmixokhoz, gyümölcslevekhez, teához, desszertekhez stb.
- Tipp: Keverje össze a csipkebogyó port nyers mézzel (egyenlő mennyiségben), és fogyasszon 1-2 teáskanál / nap a hideg évszakban.
Tápanyagok 100 g-ban:
Energia ………………………………. 1209 kj / 289 kcal
Zsírok …………………………………. 2,58g
– ebből telített zsírok ………………. 0.38g
Szénhidrátok ……………………….. 41,92 g
– ebből cukor …………………………. 12.55g
Fehérje ………………………………… 7,44 g
Rost …………………………………….. 34,32 g
Só ………………………………………. <0,01g
Összetevők:
100%-ban természetes csipkebogyó pép, mag nélküli (Rosa Canina).
Ez egy mezőgazdasági termék, ezért kis különbségek lehetnek a tételek között színben, illatban, aromában, megjelenésben vagy összetételben, tükrözve a növekedési körülményeket és a szezonális változásokat.
A termék nem tartalmaz allergéneket.
További hatóanyag információk
A csipkebogyó gazdag vitaminforrás
A Golden Flavours csipkebogyó por egyik fő előnye, hogy rendkívül gazdag vitaminokban. A hatalmas mennyiségű C-vitamin mellett többek között A, P, K, B1 és B2 vitaminokat is tartalmaz. Ezek a vitaminok együttesen segítik az immunrendszer működését és hozzájárulnak a test megfelelő regenerálódásához.
Ásványi anyagok bősége
A termékben található ásványi anyagok, mint a vas, mangán, foszfor, cink, kálium, magnézium, kén és szelén, segítik a szervezet optimális működését. Ezek az elemek nélkülözhetetlenek a sejtanyagcsere folyamatokban, javítják az energia szintet és támogatják a különböző enzimek működését.
Erős antioxidáns hatás
A csipkebogyó erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a magas flavonoid és fenol tartalma biztosít. Ezek az antioxidánsok védelmet nyújtanak a szabad gyökök káros hatása ellen, ezáltal megelőzve a sejtek károsodását, és lassítva az öregedés folyamatát.
Az ízületek barátja
A Golden Flavours csipkebogyó por nem csak az immunrendszerre van jótékony hatással, hanem jelentős rugalmasságot és egészséget biztosít az ízületek számára is. Az ízületi gyulladással küzdők számára különösen ajánlott, mivel enyhítheti a fájdalmat és segíthet megőrizni az ízületek rugalmasságát.
Támogatás az emésztőrendszernek
A csipkebogyó por enyhén összehúzó és hashajtó hatása lehetővé teszi az emésztőrendszer számára, hogy hatékonyabban működjön, elősegítve az egészséges bélmozgást és az optimális emésztést. A rostokban gazdag összetevők hozzájárulnak a szervezet méregtelenítéséhez is.
Vércukorszint és anyagcsere stabilizálás
A csipkebogyó por antidiabetikus tulajdonságai hozzájárulhatnak a vércukorszint stabilizálásához, ami különösen fontos cukorbetegség esetén. Emellett segíthet az anyagcsere-folyamatok megfelelő működésében, támogatva a testsúly kontrollálását.
Csipkebogyó por mindennapi felhasználása
A Golden Flavours csipkebogyó por számos módon beilleszthető a napi étkezésbe. Legyen szó reggeli gabonáról, délutáni turmixról vagy esti teáról, a por könnyedén keverhető különböző ételekhez és italokhoz, gazdagítva azok egészségügyi hatásait. A természetes összetétel garantálja, hogy minden adag fogyasztása esetén élvezhetjük a természet adta előnyöket.
Vásárlói vélemények és értékelések
Még nincs értékelés.