Az Organic Force szuperlekvárok 100%-ban természetes gyümölcs-zöldség koncentrátumok!

Az Organic Force szuperlekvárok 100%-ban természetes gyümölcs-zöldség koncentrátumok!

Az Organic Force szuperlekvárok 100%-ban természetes gyümölcs-zöldség koncentrátumok!

Az Organic Force szuperlekvárok nagyon finom ízűek, könnyen megszeretik a gyerekek. Minőségi, válogatott gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaznak, ráadásként béta-glükánt, amely az egyik legjobb természetes immunserkentő.

A béta-glükán jótékony hatásai

A béta-glükán egy természetes szénhidrát, amely megtalálható gombákban, algákban, tengeri növényekben és gabonafélékben, mint amilyen például az árpa, a zab vagy a korpa. Az emberi szervezet számára rendkívül értékes, mivel hatékonyan serkenti az immunrendszert, növelve ezzel a fertőzésekkel és betegségekkel szembeni védekezőképességet.

A béta-glükán jelentősen növeli az immunsejtek aktivitását, támogatva ezzel az immunrendszer megfelelő működését. Ennek köszönhetően a szervezet hatékonyabban képes harcolni a kórokozókkal, fertőzésekkel és gyulladásokkal szemben, valamint gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat betegség esetén.

A gyermekek immunrendszere folyamatosan új kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal és parazitákkal találkozhat, különösen új közösségbe kerülve. Ezért kiemelten fontos lehet számukra a béta-glükán fogyasztása. A béta-glükán használata teljesen biztonságos és mellékhatások nélküli!

Az Organic Force szuperlekvárok tele vannak gyümölcsökkel és zöldségekkel

A magas vitamintartalmú gyümölcsökben és zöldségekben gazdag szuperlekvárok fogyasztása különösen hasznos lehet, ha a gyerek válogatós, rossz étvágyú, nem fogyaszt elegendő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt. Ha közösségbe jár, és így nagyobb eséllyel kapja el a különböző fertőzéseket, ha gyakran betegeskedik, visszatérő fertőzésekkel küszködik. Betegség esetén is nagyon ajánlott a gyógyulási folyamatok felgyorsítására, illetve az őszi, téli járványos időszakban megelőzésre, az immunrendszer megerőstíésére.

Organic Force BioConnect Kids

Az a szuperlekvár ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz, rengeteg vitamin, ásványi anyag és nyomelem található benne. Extraként béta-glükán is, amely még hatékonyabbá teszi az immunrendszer működését. A lekvár nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert vagy színezéket. Már egy kis kávéskanálnyi mennyiség sok értékes tápanyaggal tölti fel a gyerekek szervezetét, amelyek növelik az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben.

Organic Force Mini Manó Manna

Már 1 éves kortól fogyasztható, 100%-ban természetes gyümölcsök és zöldségek sűrítménye béta-glükánnal! Sok antioxidáns, növényi immunanyag, flavonoid és polifenol van benne, amelyek védelmet nyújtanak a sejteket károsító szabadgyökök ellen, a káros környezeti hatásokkal és a belső gyulladásokkal szemben is. Ez a szuperlekvár mentes a hozzáadott cukroktól, tartósítóktól vagy színezőanyagoktól. Egészen apró szemcsés, könnyen lenyelhető a kisgyerekek számára.

Organic Force Manó Manna

3 éves kortól ajánlott ez a szuperlekvár. A többihez hasonlóan magas antioxidánstartalmú, flavonoidokban és polifenolokban gazdag zöldségekből és gyümölcsökből készült. Egyszerűen adagolható, és nagyon finom ízű, langyos teában elkeverve vagy kenyérre kenve is fogyasztható. A készítmény nem tartalmaz színezőanyagot, tartósítószert, aromákat vagy hozzáadott cukrot.

Próbálja ki az Organic Force szuperlekvárokat, a gyerekek nagyon szeretik! A bennük lévő vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és antioxidánsok kiemelten hasznosak az immunrendszer normál működésének támogatásában, a kórokozókkal, fertőzésekkel szembeni védekezőképesség erősítésében.

Kapcsolódó Organic Force készítmények:

További cikkek Organic Force termékekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük