A zöldkagyló tele van ízületvédő, porcerősítő hatóanyaggal. Próbálja ki a Swanson Zöldkagyló kapszulát!

A zöldkagyló tele van ízületvédő, porcerősítő hatóanyaggal. Próbálja ki a Swanson Zöldkagyló kapszulát!

A zöldkagyló tele van ízületvédő, porcerősítő hatóanyaggal. Próbálja ki a Swanson Zöldkagyló kapszulát!

A Swanson készítményében új-zélandi zöldkagyló kivonata található, amely liofilizált technológiával, fagyasztva szárítással készült, így megőrizte gazdag hatóanyag-tartalmát. A zöldkagylóban nagyon sok glükózamin található, amely az ízületek és porcok számára az egyik legfontosabb összetevő.

A zöldkagylóban lévő glükózamin az ízületek kenőanyaga

A zöldkagyló rendkívül gazdag természetes forrású glükózaminban, amely fontos kenőanyag az ízületek számára. Védi az ízületeket a súrlódástól, és segíti az új porcszövetek termelődését. Hidratálja a sejteket, rugalmasan tartja az ízületeket és a porcokat, megelőzve ezzel a porckopást és az ízületek gyengülését. A fiatal és az idősebb korosztály számára is nagyon hasznos a pótlása!

Fiatalok, különösen az aktív életmódot folytatók, a sportolók, valamint az állómunkát, ülőmunkát végzők számára nagyon ajánlott a zöldkagyló fogyasztása, mivel hatóanyagai megvédik az ízületeket és a porcokat a folyamatos terhelés során, valamint megelőzhetik a mozgásszervi problémák kialakulását. Sérülés esetén a zöldkagyló elősegítheti a regenerálódást és felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat.

Idősebbeknél jelentősen csökkentheti az ízületi kopás okozta fájdalmat és merevséget, javítva ezzel a mozgathatóságot és megkönnyítve a mozgást. Megállíthatja a porcok kopását, sőt serkenti az új, egészséges porcszövetek képződését. Emellett pótolja a csontok számára szükséges ásványi anyagokat, így a csontritkulás megelőzésére és kezelésére is alkalmas.

A zöldkagylóban sok értékes ómega-3 zsírsav is található

A zöldkagylóban található ómega-3 zsírsavak gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek, hidratálják és megolajozzák az ízületeket, valamint jótékonyan befolyásolják a magas vérnyomást és koleszterinszintet. Emellett még az idegrendszer megfelelő működését is támogatják, serkentik a memóriát és a koncentrációt.

Ízületi gyulladásra, porckopásra különösen ajánlott a zöldkagyló

A zöldkagyló fogyasztása nemcsak a mozgásszervi betegségek megelőzésében játszhat fontos szerepet, hanem már kialakult ízületi gyulladás és porckopás esetén is rendkívül hatékony lehet. A kellemetlen tünetek csökkentésében, a merevség oldásában, a fájdalom csillapításában, a mozgékonyság javításában és a további kopások megelőzésében is segíthet.

Kinek ajánlott a zöldkagyló fogyasztása?

  • ízületi gyulladástól, porckopástól szenvedőknek
  • aktív sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek
  • álló- vagy ülőmunkát végzőknek
  • jelentős túlsúllyal rendelkezőknek
  • az idősebb korosztálynak

Swanson Zöldkagyló kapszula 

A Swanson terméke természetes, fagyasztva szárított (liofilizált) új-zélandi zöldkagylót tartalmaz, amely hatékony segítséget nyújthat mozgásszervi panaszok esetén, mint például ízületi gyulladás, térdfájás, nyaki merevség, derékfájdalom, teniszkönyök. Azoknak is ajánlott a zöldkagyló rendszeres fogyasztása, akik ülő- vagy állómunkát végeznek, sportolnak, vagy súlyfelesleg miatt terhelik az ízületeiket.

A zöldkagyló biztonságos, mellékhatások nélküli ízületvédő és porcerősítő. Próbálja ki a Swanson Zöldkagyló kapszulát!

Kapcsolódó Swanson készítmény:

További cikkek Swanson termékekről:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük